Индикатори за MetaTrader 5

MetaTrader 5

Подобрете вашата търговия

Индикаторите са специално разработени за клиентите на БенчМарк. Те допълват стандартната работа на платформата MetaTrader 5, като улесняват следенето и анализа на пазарните движения. Индикаторите помагат за управлението на риска и по-бързото взимане на решения.

Индикаторите се предлагат безплатно за клиентите на БенчМарк, които търгуват в платформата MetaTrader 5. 

Предимства на индикаторите

 

Безплатна
инсталация

 

подобряване
на анализа

 

прецизно
следене на пазара

 

улеснено
управление на сметката

 

Важно: Индикаторите за MetaTrader 5 се предлагат единствено за PC версията на платформата и затова не се поддържат в web версията и версиите за мобилни устройства.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас денонощно на телефон 029625795 или да ни пишете в нашия Live Chat.


БенчМарк не носи отговорност за точността, надеждността или резултатите от търговията, получени въз основа на информацията в индикаторите за MetaTrader 5. Представената в тези индикатори за MetaTrader 5 информация не е и не следва да се възприема като препоръка, съвет, инвестиционно изследване или консултация за вземане на инвестиционно решение, препоръка за следване на определена инвестиционна стратегия от името на БенчМарк или да бъде възприемана като гаранция за бъдещо представяне. Търговията с финансови инструменти носи риск и може да доведе както до печалби, така и до загуби.

[email protected]
Иван Петров
9876543210
80213